Tek Teker Arif'in cenaze töreni ne zaman? Nerede?

Dün motosiklet kazasında hayatını kaybeden Arif Razgatlığlu'nun cenaze tarihi ve yeri belli oldu.

Tek Teker Arif'in cenaze töreni ne zaman? Nerede?
Alanya'nın tanınmış isimlerinden olan Tek Tek Arif lakabı ile tüm Türkiye'de adından söz ettiren Arif Razgatlıoğlu dün gerçekeleşen kazada hayatını kaybetti.

Tümay ve Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu memleketi Adapazarı'nda Orhan Cami'nde öğle namazına müteakip kılınacak namazın ardından defnedilecek. Taziye yeri olarak ise Alanya Atatürk Caddesi, Çangal Sokak, Finansbank yanı, TTA Motosiklet önü olarak belirlendi. 

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında Gazipaşa Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı hız yaptığı iddia edilen milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun babası Arif Razgatlıoğlu’nun idaresindeki 33 NE 303 plakalı sürat motoru sürücüsü öğrenilemeyen 07 UJ 797 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrularak vücudunun çeşitli yerlerinde parçalara ayrılan Razgatlıoğlu ve arkasında yolcu olarak bulanan Ülkü Özcan (20) olay yerinde can verdi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından birbirine sarılmış halde ki cesetler morga kaldırıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2017, 10:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83