YARALI YAĞMUR ALTINDA AMBULANS BEKLEDİ

Alanya'nın Cumhuriyet Mahallesi Kavşağı'nda meydana gelen kazada, yaralanan motosiklet sürücüsü yağmur altında ambulans bekledi. Yaralı sürücüyü yağmurdan korumak için esnaf seferber oldu.

YARALI YAĞMUR ALTINDA AMBULANS BEKLEDİ

Alanya'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan kavşak (Çıraklık Eğitim Merkezi'nin doğusuna doğru- Alanyum'dan aşağı inen kavşak) sık sık kazalara sahne oluyor. Bugün sabah saat 09.15 sıralarında kavşakta, bir firmanın servis aracı ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücü yaralandı. Yağmurlu havada meydana gelen kazayı gören esnaf ve kazaya neden olan sürücü, yaralı motosiklet sürücüsünü yağmurdan korumak için şemsiye açtı. Daha sonra olay yerine gelen ambulans yaralıyı hastaneye götürdü. 




banner111
Kavşakta yer alan Berrak Kuaför Sahibi Hüseyin Bekiroğlu, "Bu kavşakta her hafta kaza olur. Sanayiden çıkan ve Alanyum'dan inen hızlı bir şekilde kavşağa giriyor, kazaya neden oluyor. En azından bölgeye bir tümsek koyup sürücülerin kavşağa girişi yavaşlatılabilir. Yazık, bu kavşakta sürekli canlar yanıyor. Yetkililer önlem almalı" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 10:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83