Yayaya çarpmamak için işyerine daldı

Önüne çıkan kız öğrenciye çarpmamak için manevra yapan hafif ticari araç, bir işyerine daldı. Kaza sırasında çalışanların kapı önünde olması, faciayı önledi.

Yayaya çarpmamak için işyerine daldı

Edinilen bilgiye göre kaza, Konyaaltı ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana geldi. 07 AUV 17 plakalı hafif ticari aracıyla seyir halinde bulunan inşaat mühendisi Utku Yami’nin(26) önüne karşıda karşıya geçmek isteyen kız öğrenci çıktı. Utku Yami, 14 yaşındaki S.C.’ye çarpmamak için manevra yapınca kaldırıma çarpıp direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç bir aktar dükkanına girerek durabildi. Sürücü Yami, büyük şok yaşarken 2 ay önce açıldığı öğrenilen dükkanda büyük hasar meydana geldi. Kaza anında içerdeki çalışanların birkaç dakikalığına dışarda olmaları kazanın maddi hasarla atlatılmasını sağladı. Hafif yaralanan S.C. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

banner111
"Kaçın dedim" 

Dükkan sahibi Salih Satış, sürücünün önüne çıkan yayaya çarpmamak için direksiyonu kırdığını hatırlatarak, “ Ondan sonra dükkanın içine daldı. Müşteriyi yolcu ettim, kapının ağzındaydım. Arabanın geldiğini görünce ‘kaçın’ dedim. Arabanın dengesiz geldiğini ve içeri dalacağını fark ettim. Kazadan iki dakika önce 4 kişi içerideydik. Kaza anında kimsenin içeride olmaması çok büyük şans. İki aylık dükkandan bir şey kalmadı. Bomba patlamış gibi”dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83