Yayla dönüşü facia gibi kaza: 2 ölü, 3 yaralı var

Yayla dönüşü uçuruma yuvarlanan kamyonette bulunan 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Yayla dönüşü facia gibi kaza: 2 ölü, 3 yaralı var
Yayla dönüşü facia. 5 kişinin bulunduğu kamyonet uçuruma yuvarlandı. Mehmet Tekin ve eşi feci şekilde can verdi. Kazada yaralanan 3 kişi ise tedavi altında.

Gazipaşa'da haftasonu herkesi üzen bir kaza yaşandı. Kamyonetiyle yayladan dönen Mehmet Tekin, eşiyle birlikte uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti. Feci kaza, dün akşam saatlerinde Belbaşı Yaylası'nda meydana geldi. Mehmet Tekin (62), eşi ve akrabalarıyla birlikte 07 UB 799 plakalı kamyonete binerek yayladan dönüş yoluna çıktı. Tekin yönetimindeki kamyonet, sahil tarafına dönüş yaptığı sırada virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 300 metrelik uçuruma düşen sürücü ile eşi Saime Tekin olay yerinde can verirken, aynı araçta bulunan Recep Yasin Atalay, kızı Ayşe Atalay ve Tuğberk Şirin yaralandı. 

300 METRELİK UÇURUM

Başka bir araçta bulunan yakınları, kazaya canlı tanık olarak jandarma ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Yaylaya çıkan ekipler, sarp arazide olay yerine güçlükle ulaşabildi. Ölen çiftinin cenazeleri ile yaralılar, yaklaşık 3 saat sonra vatandaşların yardımıyla yola çıkarıldı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, nöbetçi savcılık olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Daha sonra Tekin çiftinin cenazeleri, Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyan çok sayıda vatandaş, hastaneye akın ederek ailenin acısını paylaşmaya çalıştı. Tekin çiftinin cenazeleri, bugün Zeytinada Mahallesi'nde toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 06:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83