31 tane modern taksi durağı

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, taksicilerle bir araya geldiği kahvaltıda ilçede taksici esnafına yakışmayan tenekeden taksi duraklarının yerine 31 tane modern taksi durağı inşa ettiklerini söyledi.

31 tane modern taksi durağı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, birçok kez ziyaret ettiği Otogar Taksi Durağı’nda görev yapan taksici esnafıyla sabah kahvaltısında buluştu. Taksi durağının bahçesindeki kahvaltıya Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca ile çok sayıda taksici esnafı katıldı.

banner111
Terazinin topuzu hep esnaftan yanaydı

Sorunları çözmek, iyi ve kötü günlerinde sevinçlerini, hüzünlerini paylaşmak için her fırsatta esnafla bir araya geldiğini ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, “Esnaf bir ailenin çocuğu olarak esnafların bu ülkenin belkemiği, toplumun temel taşı olduğunu bilenlerdenim. Eğer bir toplumun esnafı mutluysa o zaman o toplum kalır ve ekseriyetiyle mutludur. O sebepten dolayı 8 yıllık belediye başkanlığım sürecinde terazinin topuzunu hep esnafımızdan yana kullandık” dedi.,

Kepez’e 31 tane taksi durağı

Kepez’deki taksici esnafına yakışmayan birçok taksi durağını yenilediklerini söyleyen Başkan Tütüncü, “Göreve geldiğimizde tenekeden taksi durakları vardı. Dedik ki bu taksi durakları esnafımıza yakışmıyor. İçinde tuvaleti, mutfağı ve dinlenme alanı olan, daha iyi bir hizmetin üretebileceği durakları esnafımıza kazandırmalıyız dedik ve bugüne kadar 31 tane taksi durağı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Her zaman esnafın yanı başındayım

Sorunlarının çözümünde esnafın yanında olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Esnafımızın pek çok sorunu oldu. Her zaman sorunlarının çözümünde yanlarında olduk. Biz esnafımız ve halkımız için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Sadece taksici esnafımızla ilgili değil, tüm esnafımızla ilgili her ne tür talepleri olursa kapım sonuna kadar açık olmuştur.”

Esnafın kazancını artırdık

Kepez’e değer kazandırarak, esnafın kazancını da artırdıklarını ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, “Temel belediyecilik hizmetleriyle, imar ve şehircilik sorunlarının çözülmesiyle, yeni bir şehrin kurulmasıyla, devlet yatırımlarının bölgeye gelmesiyle, kentsel dönüşümle, belediyemizin katkılarıyla kültürel, sportif tesislerin kurulmasıyla bölgede yaşanan hareketliliği biliyorsunuz. Taksici esnafının önünün açılması için yapılacak en önemli iş o şehirdeki hareketliliği artırmaktır. Hareketlilik olacak ki git-gel olacak. Git-gel olunca taksici esnafı kendisinin kazancını maksime edeceği bir ortama kavuşacak. Bu hareketliliği esnafın destekleriyle, dualarıyla yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ayrıntıya girmeye gerek yok anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az” dedi.

Başkan Tütüncü, daha sonra Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın, taksi durağına hibe ettiği otomobilin anahtarını durak çalışanlarına teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 11:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83