Midibüs yandı kül oldu

Antalya’da toptancı halinde işçileri taşımakta kullanılan park halindeki bir midibüs alev alev yandı. Aracı, babasıyla tartışıp, ‘o aracı yakacağım, siz de göreceksiniz’ diyerek evden çıktığı öğrenilen G.A.’nın yaktığı iddia edildi.

Midibüs yandı kül oldu

Olay, Antalya'nın Kepez ilçesinde 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde 07 C 0905 plakalı servis midibüsünün alev aldığını gören çevredeki esnaflar, durumu 112 ve polis ekiplerine bildirdi. Bu arada vatandaşlar, yangın söndürme tüpleriyle midibüsü söndürmeye çalıştı ancak başaramadı. Bir müddet sonra olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri aracı kısa sürede söndürdü. Yangında can kaybı yaşanmazken, hal işçilerini taşıdığı öğrenilen servis midibüsü kullanılmaz hale geldi.

banner111
Araç söndürülürken olay yerinde bulunan midibüs sahibinin oğlu G.A. ise gazetecilere tepki göstererek "Bana sormayın, başkasına sorun. Ağzım küfürlüdür, küfrederim" dedi. G.K., polis tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"O aracı yakacağım, siz de göreceksiniz"

Öte yandan aracı, servis midibüsünün sahibi D.A.’nın oğlu G.A.’nın yaktığı iddia edildi. Sabah saatlerinde babası ile tartışan G.A., yine iddiaya göre evden ‘o aracı yakacağım, siz de göreceksiniz’ diyerek ayrıldı. Aile ise durumu polis ekiplerine bildirerek oğullarının aracı yakacağını ihbar etti. Harekete geçen polis, olay yerine geldiğinde yanmakta olan midibüsle karşılaştı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83