AESOB BAŞKANIYLA GÖRÜŞMEYE GİDEN BAŞKANIN ÜZERİNDEN BIÇAK ÇIKTI

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere'yi görüşmek için pastaneye çağıran bir oda başkanının üzerinde polis aramasında bıçak bulundu. Gözaltına alınan oda başkanı A.T. savcılık tarafından serbest bırakıldı. AESOB Başkanı Adlıhan Dere'nin, Oda Başkanı A.T.'ye hakkındaki iddialar sebebiyle olağanüstü seçime gitmesini ve kendini aklamasını talep ettiği ileri sürüldü.

AESOB BAŞKANIYLA GÖRÜŞMEYE GİDEN BAŞKANIN ÜZERİNDEN BIÇAK ÇIKTI

 Dün akşam saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre AESOB Başkanı Adlıhan Dere’yi, arayan A.T. görüşmek istedi. Dere, A.T'nin görüşme talebini evde misafirleri olduğunu belirterek reddetti. İddiaya göre bunun üzerine A.T. Dere’yi tekrar arayarak AESOB binasının camlarını kırdığını söyleyip yeniden görüşme talebinde bulundu. Bunun üzerine AT. ve Dere, Fatih Caddesi üzerinde bulunan bir pastanede görüşme kararı aldı. 

banner111
Adlıhan Dere, pastaneye giderken kendisini arayan bir kişinin "Üzerinde bıçak var. Buluşma yerine kesinlikle gitme. Sana saldıracak" demesi üzerine görüşme yerine polislerle beraber gitti. Pastanede polisler tarafından üzeri aranan A.T.'nin üzerinden bıçak çıktı. Olay yerinden gözaltına alınan A.T. savcılık ifadesinin ardından sabah saatlerinde serbest bırakıldı.

"Üzerinde bıçak bulundu"
Konu ile ilgili açıklama yapan AESOB Başkanı Dere, "Dün akşam beni aradı. Misafirlerin vardı, gelemeyeceğimi yarın konuşalım dedim. Daha sonra yeniden arayarak, ‘Şuanda ben camı kırdım, haberin olsun’ dedi. Benimle yeniden görüşmek istedi. Fatih Caddesi üzerinde bulunan bir pastanede görüşme kararı aldık. Görüşme yerine giderken birisi aradı, oraya gitmememi üzerinde bıçak olduğunu söyledi. Bunun üzerine polise haber verdim. Ben gittiğimde kaldırımda bekliyordu. Polisin üst aramasında bıçak bulundu ve daha sonra gözaltına alındı. Ne yapmak istedi? Neden yapmak istedi? Bilmiyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83