FETÖ/PDY OPERASYONLARI: 19 TUTUKLAMA

Antalya’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonları kapsamında 19 kişi tutuklandı.

FETÖ/PDY OPERASYONLARI: 19 TUTUKLAMA

 Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı tarihlerde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan ve 3 grup halinde adliyeye sevk edilen 28 kişiden 19’unun tutuklandığı bildirildi.

banner111
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Antalya Adliyesinde görevli adalet personeli olan şüphelilerden 10 kişi gözaltına alınmış olup, kolluk işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alındıktan sonra 5 kişi hakkında adli kontrol kararı verilmesi, 5 kişi hakkında ise TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanmaları talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişlerdir. Sorgulamanın ardından şüpheli H.I. hakkında TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanmasına karar verilerken S.G., D.A.Ç., Ç.Ç., A.T., T.G., S.B., N.S., M.Ö. ve A.Y.Ç hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir."

Memur, şoför, doktor, sağlık memuru, ebe, laboratuvar teknisyeni, laboratuvar teknikeri, veteriner hekim, teknisyenden oluşan şüphelilerden 14 kişinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, "Kolluk işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığımızca ifadeleri alındıktan sonra 14 kişi hakkında TCK 314/2 maddesi kapsamındaki eylemleri iddiasından tutuklanmaları talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmişlerdir. Şüpheliler B.Y., G.T., H.Y., Ö.Ö., S.Ç., A.G., R.A., A.M., M.M.T., M.R.Ç., M.E., T.D., E.D. ve M.C. Antalya 3. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. İçerisinde uzman çavuş, astsubay, Antalya Valiliğinde memur olan şüpheliler H.T., N.B., N.Ç. ve R.S. de Antalya 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak kapalı ceza infaz kurumuna gönderilmiştir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 10:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83