ZABITA 190 YAŞINDA

TANRISEVEN ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI

ZABITA 190 YAŞINDA

 Alanya’da Zabıta Teşkilatı’nın 190. yıl dönümü Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in katılımı ile kutlandı.

banner111
1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan zabıta haftası etkinliklerinin ilki, Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Atatürk Anıtı önündeki törene Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcıları Mehmet Kula, Nazmi Yüksel, Zabıta Müdürü Hasan Akın, Belediye birim amirleri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ile zabıta personeli katıldı.

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın’ın anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Çelenk sunumunun ardından protokol konuşmalarına geçildi. Programın açılış konuşmasını Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın yaptı. Müdür Akın, “Zabıta teşkilatı görevini en iyi şekilde yapan bir birimdir. Zabıta teşkilatı halka açılan en etkin penceredir” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Zabıtamız, Belediyemizin kuruluşundan bu yana halkımıza en yakın birimdir. Zabıtamız ceza yazan değil, çözüm bulan birim olarak her gün kendisini yeniliyor. Zabıta personelimiz halkımızın rahatı ve huzuru için çalışıyor” dedi.

TANRISEVEN “ZABITA TEŞKİLATI 24 SAAT GÖREVİNİN BAŞINDA VE ÖZVERİ İLE ÇALIŞAN BİRİMDİR”

Zabıtanın yerel yönetimlerde vatandaşa hizmet veren birimlerin başında geldiğini söyleyen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Zabıta teşkilatı 24 saat görevinin başında duran ve özverili bir şekilde çalışan bir birimdir. Zabıta personelimize büyük görevler düşüyor. Zabıta teşkilatı başarılı olursa Belediyeler ve Alanya’mızda başarılı olur. Zabıta, Alanya’nın 300 bine yakın nüfusuna değil, yerli ve yabancı tatile gelen misafirlerimize de hizmet eden bir birimdir” dedi.
Protokol konuşmalarının ardından Atatürk Anıtı önünde yapılan tören son buldu.



Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 11:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83