ZABITA'DAN TANRISEVEN'E ZİYARET

1826’da kurulduğu ilk günden bu yana halkın sağlığı ve huzuru için hizmet veren Zabıta Teşkilatı 190. yaşını kutluyor.

ZABITA'DAN  TANRISEVEN'E ZİYARET

 Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ile birlikte ilk ziyareti Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e yaptı.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN “ZABITA DA BİR KOLLUK KUVVETİDİR”

Kaymakamlık Toplantı Salonunda samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, zabıtaların da bir kolluk kuvveti olduğunu ifade ederek diğer kolluk kuvvetleri gibi insanların huzuru için çalıştığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven “Zabıta, belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören bir birimdir. Belediyenin olumlu imaj sahibi olması için zabıtaya çok büyük görevler düşüyor. Zabıta güleryüzlü ve sıcakkanlı olmalıdır. Sonuçta Zabıta da bir kolluk kuvvetidir. Zabıtamız yerli ve yabancı vatandaşların huzuru için çok önemli görevler yapıyor. Diğer kolluk kuvvetleri ve vatandaşlarımızla işbirliği içinde yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum. 190. yıldönümünüzü kutluyorum” dedi.

KULA “İLÇEMİZİN BATISINDAN DOĞUSUNA KADAR HER YERE HİZMET VERİYORUZ”

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “2 yıldır tecrübe kazanarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. 4 Zabıta Karakolu ile İlçemizin doğusundan batısından kadar her yere hizmet veriyoruz. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”





Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 11:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83