Afetzedelere eşya yardımı

Antalya’nın Döşemealtı Belediyesi 13 Kasım’da Finike ilçesi’nde meydana gelen hortum afeti yaşayan ailelere beyaz eşya ve mobilya yardımında bulundu.

Afetzedelere eşya yardımı
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, geçtiğimizde 13 Kasım’da şiddetli yağmur ve hortum nedeniyle büyük zarar gören Antalya’nın batı İlçeleri Demre, Kumluca ve Finike’ye giderek bölge halkına ve çiftçilere geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştu. Başkan Yardımcısı Naci Alın ile birlikte Finike İlçesi’ne giderek hortumdan zarar gören vatandaşlarla biraraya gelen Genç, söz verdiği eşyaları vatandaşlara teslim etti. Beyaz eşya ve mobilyadan oluşan acil ihtiyaçların dağıtımına Cumhuriyet Halk Partisi Finike İlçe Başkanı Okan Tanır ve İlçe Örgütü de eşlik etti.
Eşyalarına kavuşan vatandaşlar, "Biz o anları hiç yaşamak istemiyoruz. Allah bir daha göstermesin. Evimiz yıkıldı. Hiçbir eşyamız kalmadı. Elimizden tuttular. Evimiz yapıldı ve çok güzel oldu. Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç 'de eşyalarımızı tamamladı. Çok sevindik. Katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Genç: “Çam sakızı çoban armağanı”

Belediye Başkanı Turgay Genç de, "Geçen ay Kumluca, Demre ve Finike İlçelerimizi etkisi altına alan ve büyük zarar veren hortum sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcılarımız ve İl Başkanımız ile birlikte bölgeye giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Evi, seraları, bahçeleri yerle bir olan çiftçimize yaralarının sarılması için elimizden geleni yapacağımıza dair söz vermiştik. Bu gün de sözümüzün gereğini yaparak ‘çam sakızı, çoban armağanı’ hediyelerimizin dağıtımını yaptık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83