ANAMUR'A BOMBA GİBİ DÜŞEN HABER

MHP’li Anamur Belediye Başkanı eski Hava Yüzbaşı Mehmet Türe’nin darbeden bir gün önce haberdar olduğu, örgütün sözde imamı Şeref Emil’den, hazırlık yapmasını istediği ortaya çıktı.

ANAMUR'A BOMBA GİBİ DÜŞEN HABER

 MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’in seçim çalışmalarına aktif olarak katılan Anamur Belediye Başkanı eski Hava Yüzbaşı Mehmet Türe’nin darbeden bir gün önce haberi olduğu ortaya çıktı.

banner111
 
SÖZDE İMAMA ZİYARET
 
TSK içindeki FETÖ’cü cuntanın 15 Temmuz’da giriştiği kanlı darbe girişimine katılan ve destek olanların yanı sıra örgüt üyesi bir çok unsur devlet kademelerinden bir bir temizlenirken, istihbarat birimlerine Anamur’dan önemli bir bilgi ulaştığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, MHP’li Anamur Belediye Başkanı eski asker Mehmet Türe, 14 Temmuz günü akşam saatlerinde terör örgütü FETÖ’nün sözde imamı Şeref Emil’in evine giderek, “Yarın kutlama var hazırlıklara başlayın” parolasıyla darbeyi haber verdi.
 
HAZIRLIK YAPTILAR
 
Türe’nin şifreli olarak verdiği talimattan sonra sözde imam Emil’in harekete geçerek, FETÖ’nün tabanını mobilize ettiği ve darbeye destek sağlamak için çalışma başlattığı öğrenildi.
 
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener’e verdiği destekle de biliniyor. Türe, Akşener’in Antalya ve Mersin’deki adaylık çalışmalarına bizzat katılmıştı. Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Fetullahçı’ suçlamasına ilginç bir karşılık vermişti. Akşener, Fetullahçı olmanın “gurur” olduğunu dile getirmişti. (Star)

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83