Antalya'da FETÖ'ye şafak operasyonu

Antalya'da Fethullahçı Terör Örgütü Paralel/Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında görevde olanların da bulunduğu 30 polis gözaltına alındı

Antalya'da FETÖ'ye şafak operasyonu

 Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla bu sabah saatlerinde Antalya merkez ve bazı ilçelerde 30 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon timleri tarafından gerçekleştirilen şafak operasyonunda aralarında bir havacı pilot müdür ile eski Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürü, foto film müdürleri ile müdür, emniyet amiri, başkomiser ve komiserlerin de bulunduğu 30 polis gözaltına alındı.

banner111
Şüphelilerin terör örgütü FETÖ'nün şifreli haberleşme aracı Bylock kullandıkları tespit edilirken evlerinde yapılan aramalarda ise örgütsel dokümanlar ve dijital veriler ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere Antalya Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 13:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83