ANTALYA VALİSİ TÜRKER’İN VEDA MESAJI

Antalya Valisi Muammer Türler, bir veda mesajı yayımlayarak Antalyalılara veda etti.

ANTALYA VALİSİ TÜRKER’İN VEDA MESAJI

 Son Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği’nde görevlendirilen Antalya Valisi Muammer Türker, 6 Haziran Pazartesi günü kentten ayrılıyor. Vali Türker, ayrılış öncesinde bir veda mesajı yayımladı. 20 aya yakın görev yaptığı kentte birçok dev organizasyona ev sahipliği yaptığını da belirten Türker, şu ifadelere yer verdi:

banner111
“Merkez Valiliğine atanmam dolayısıyla 20 aya yakın süreyle görev yaptığım Antalya Valiliğinden 6 Mayıs 2016 Pazartesi günü itibariyle ayrılıyorum. Bu süre zarfında Antalya gibi üstün özelliklere sahip bir dünya kentinde görev yapmanın gururunu ve ayrıcalığını yaşamış bulunuyorum. Görev sürem içerisinde başta G20 Liderler Zirvesi ve EXPO olmak üzere pek çok dev organizasyon başarı ile gerçekleştirildi. Yatırımlarda altın bir çağ yaşandı. Sadece Antalya’nın marka değerini artırmakla kalmayıp, ülkemizi ve milletimizi de yücelten bu sürecin bir aktörü olmanın onurunu taşımaktayım. Vali sıfatıyla merkezi idareyi temsil makamında olmama rağmen, meselelere bir Antalyalı gibi bakmaya ve Antalya ekseninde çözümler üretmeye gayret ettim. İnanıyorum ki Antalya için yapılan her hizmet ve her yatırım sadece Antalya’ya değil, bütün Türkiye’ye değer katmaktadır. Turizm, tarım, sanayi ve ticarette bir dünya devi olan bu nadide coğrafyanın daha çok tanınması, gelişmesi ve daha fazla insana iş ve aş üretmesi için burada görev yapan herkesin imkânların çok ötesinde çaba göstermesi milli bir vazifedir. Bu anlayışla, bütün bu alanlarda emek veren sektör temsilcileri ile birlikte olmaya, sorunlara ortak çareler aramaya gayret ettim. Sahip olduğumuz kıymetlerin bize eşsiz bir rekabet gücü sağladığının farkında olarak, halen yaşanmakta olan zorlukların geçici olduğuna inanmaktayım.
Sadece bu ilin sakinleri için değil, milyonlarca misafirimiz için de, yaşam standartları yüksek, huzurlu ve son derece güvenli bir Antalya’yı, burada yaşayan bütün hemşehrilerimle birlikte inşa etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bu bayrak yarışında bana destek veren devlet büyüklerime, siyasetçi ve kamu görevlilerine, özel sektör, meslek kuruluşu, sivil toplum ve basın camiasına ve nihayet bana gönlünü açan, dostluğunu esirgemeyen sevgili Antalyalılara teşekkür borçluyum. Hatalardan münezzeh olan yalnızca Allah’tır. Hata ve noksanlarım dolayısıyla affımı diliyor, haklarınızı helal etmeniz temennisiyle sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83