Belediye Başkanından o iddialara suç duyurusu

Belediye Başkanından o iddialara suç duyurusu
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün nikahını kıydığı şoförünün eşi Sümeyra Tilki ile yasak aşk yaşadığı yönünde ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Halil Öztürk konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Öztürk, suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün nikahını kıydığı şoförünün eşi Sümeyra Tilki ile yasak aşk yaşadığı yönünde ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düşmüştü.

Halil Öztürk konuyla ilgili açıklama yapmış ve "Göreve geldiğim günden beri bana kumpas kurmak için ellerinden geleni yapıyorlar" diye konuşmuş bu açıklama sonrası İYİ Parti olayları araştırmak için heyet kurma kararı almıştı.

Kouyla ilgili Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ten yeni bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Öztürk suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Suç duyurusunda bulunduğu belgenin fotoğrafını da paylaşan Öztürk, "Tarafıma yapılan çirkin iftiraya karşı yaptığımız suç duyurusunu değerli kamuoyunun takdirlerine saygıyla arz ederim." açıklamaında bulundu. 


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2020, 21:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83