Büyükşehir Manavgat’ta hız kesmiyor

Büyükşehir Belediyesi Manavgat’ın merkezine ve 106 mahallesine hizmet götürmeye hız kesmeden devam ediyor. 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunun asfalt çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 355 mezarlığın iyileştirilmesine ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara başladı.

Büyükşehir Manavgat’ta hız kesmiyor

 Büyükşehir Belediye Manavgat Koordinasyon Merkezi Manavgat’ta alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Manavgat Koordinatörlüğü merkeze uzak mahallelerde de bir yandan yıllardır hasret kalınan hizmetleri hayata geçirirken diğer yandan da yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların zor günlerinde yanlarında oluyor. 

banner111
MEZARLIKLARA DÜZENLEME
Manavgat ve mahallelerde bulunan 355 mezarlığın iyileştirilmesine ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara başlandı. Büyükşehir Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken ecdadımızı da unutmayarak mezarlıkların çevre düzenlenmesi, yürüyüş yolu, şadırvan ve namazgah yapıyor. 
YAYLAALAN GRUP YOLU TAMAMLANDI
Ayrıca Manavgat’ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunun asfalt çalışmasını tamamlandı. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Manavgat’ın Yaylaalan Mahallesi ile İbradı ilçesi sınırındaki Ürünlü Mahallesini bağlayan 32 kilometrelik grup yolunu yenileyerek hizmete açtı.
GÜZEL BİR MANAVGAT İÇİN 
Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatördü İbrahim Büküş yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın yararına olan her hizmette, her zaman olduğumuzu zaten söylüyoruz. Görevimizin sonuna kadar bir derde nasıl çare oluruz onun bilinciyle ve sevdasıyla çalışıyoruz. Her şey güzel bir Manavgat için” diye konuştu.





Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83