Büyükşehir o soruna el attı

Hatların uzunluğu ve yakıt maliyeti sebebiyle ulaşım esnafının zarar ettiği 7 hatta bundan böyle Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ulaşımı sağlayacak.

Büyükşehir o soruna el attı

Esnaf Ulaşım A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnce, esnafın zarar etmesinin önüne geçen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'e teşekkür etti. 

banner111
Yapılan düzenlemeler çerçevesinde ulaşım esnafının hattın uzunluğu nedeniyle, yakıt sarfiyatı noktasında büyük sıkıntı yaşadığı hatlarda değişiklik yapıldı. 511- 506- DC79- GCK76- DT18- DC15- vl13a ve VL13 numaraları hatlarda, bu hatların kilometre uzunluğu ve esnafın yakıt maliyetleri nedeniyle sürekli zarar etmesi Esnaf Ulaşım A.Ş'yi de harekete geçirdi. Yönetim kurulu Başkanı Mehmet İnce'nin teklifini değerlendiren Antalya Büyükşehir Belediyesi kent içi ulaşım esnafına bir jest yaptı. Esnafın, sürekli zarar ettiğini ifade etmesi üzerine Büyükşehir Belediyesi, sıkıntıya neden olan hatlarla ilgili yeni bir karar aldı. Buna göre adı geçen hatlar da bundan böyle Büyükşehir Belediyesine ait resmi plakalı otobüsler çalışacak.
Esnaf Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnce, Büyükşehir Belediyesinin hatların uzunluğu ve harcanan yakıt nedeniyle esnafın ciddi anlamda sıkıntı yaşadığı bu noktalarda duyarlılık gösterdiğini belirterek , " Gerekli desteği veren başta, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel olmak üzere, tüm Büyükşehir Belediyesi yetkililerine esnafımızın bu sıkıntısına göstermiş oldukları duyarlılık için çok teşekkür ediyoruz" dedi

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 13:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83