CHP İL BAŞKANI ESEN’DEN ANTALYAKART ELEŞTİRİSİ

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Antalyakart teslim merkezlerinde oluşan kuyrukları eleştirerek, vatandaşa eski kartlarındaki bakiyeleri ibraz etmeleri koşuluyla verilen yeni kartlara tepki gösterdi.

CHP İL BAŞKANI ESEN’DEN ANTALYAKART ELEŞTİRİSİ

 Esen, oluşan uzun kuyruk ve mağduriyete dikkat çekmek amacıyla kart teslim merkezi önünde basın açıklaması yaptı.

banner111
"HAKKINDAN VAZGEÇME"

Esen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ulaşım sistemini Ulaşım A.Ş.’ye devrederek yasal boşluklardan yararlanılarak, ihalesiz bir şekilde Antalya’nın ulaşımını Kentkart’a devrettiğini iddia etti.
Yapılan devirin yasalara aykırı olduğunu ileri süren Esen, “Yeni ulaşım sistemi Antalya Ulaşım A.Ş. üzerinden değil Kentkart üzerinden yürümektedir. CHP olarak hukuksuzlukların giderilmesi için gerekli yasal girişimlerde bulunacağız. Bu sistemden vatandaş ve ulaşım esnafı mağdurdur. Vatandaş mevcut bakiyelerini sadece kırmızı otobüste ve tramvayda kullanabiliyor, sürede ocak ayı sonudur. Saatlerce insanlar kuyrukta bekliyor. Eski kartlarının yenisi ile değiştirilmesi için koşulan şartlardan birisi ibraname imzalamalarıdır. Eski bakiyelerinden hak talep etmeyecekleri konusmunda taahhüt veriyorlar. Kartlarda kalan bakiyeler ne olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83