Elmalı yayla yolları yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’da taşıt trafiğine uygun olmayan yayla yollarını yeniliyor.

Elmalı yayla yolları yenileniyor

 Yeni yollarla Antalya’da ulaşım sıkıntısını çözmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolları yenileme çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaklaşık 2 bin metre yükseklikteki 18 kilometrelik yayla yolunun dar bölümlerini genişletecek ve ulaşım daha sağlıklı şekilde sağlanacak.

banner111
YOL DAHA GÜVENLİ OLACAK
Yaklaşık 18 kilometre uzunluğundaki yayla yolu genişletildikten sonra sathi asfaltla kaplanacak. Yuva yol yapım çalışmaları, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı 2 kepçe, 2 grayder, 3 kamyon, 1 sulama tankeri, 1 silindir ve 10 personel tarafından yürütülüyor. Yolun düzeltilmesiyle Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarına ulaşım daha rahat ve daha güvenli bir şekilde sağlanacak.
YUVALILARDAN TEŞEKKÜR
Mahallerinde yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Yuvalı vatandaşlar; Büyükşehir Belediyesinin her zaman her konuda yanımızda, yapmış olduğu yardımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e teşekkür ediyoruz'' dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83