'HDP'YE GÖNÜLLÜ OY VEREN ALÇAKTIR'

Antalya'ya bağlı Gündoğmuş Belediye Başkanı AKP'li Mehmet Özeren, kent merkezindeki ışıklı panoda, "Camide namaz kılıp sandıkta HDP'ye oy veren Kürt benim kardeşim olamaz. Kardeşlik yüce bir makamdır. Alçaktan kardeş olmaz. HDP'ye gönülsüz oy veren korkaktır. Gönüllü oy veren ise alçaktır" dedi

'HDP'YE GÖNÜLLÜ OY VEREN ALÇAKTIR'
Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Belediye Pasajı'nda asılı ışıklı panoda yer alan mesajıyla dikkati çekti. 'Gündoğmuş'a Mehmet Özeren İyi Gelecek' ifadesiyle başlayan mesajında terör olaylarına işaret eden Başkan Özeren, "Allah'ım, memleketimize göz diken hainlere fırsat verme. Ahrete gönderdiğimiz asker ve polislerimizi 'şehitlik' rütbesiyle taçlandır. Yüreğimizi dağlayan şehit haberlerine vesile olan soysuzlara kahhar isminle muamele et. Askerimizi ve polisimizi uğursuz pusulardan, kahpe mayınlardan muhafaza eyle" dedi.

'ALÇAKTAN KARDEŞ OLMAZ'

İslam'ın reddettiği ırkçılığı hiçbir zaman kabul etmediğini aktaran Mehmet Özeren, "Üstünlüğü ırkta gören bir zihniyeti de tasvip etmedim. 4 sene aralarında yaşayıp ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim Kürt halkını da hep 'Din kardeşim' diye bağrıma bastım. Ama iş değişti. Camide namaz kılıp sandıkta HDP'ye oy veren Kürt benim kardeşim olamaz. Kardeşlik yüce bir makamdır. Alçaktan kardeş olmaz. HDP'ye gönülsüz oy veren korkaktır. Gönüllü oy veren alçaktır. 1000 sene İslam'a bayraktarlık yapan bir millete silah çeken alçak oğlu alçaktır" ifadelerine yer verdi.

'MASONA UŞAKLIK YAPMA'

Mesajında Kürt halkına da seslenen Mehmet Özeren, şu ifadeleri kullandı: "Ey Müslüman Kürt halkı. Ya yine HDP'ye oy ver, düşmanım ol, alçak ol, ya karşı çık yüreklerde bayrak ol. Ama unutma! Kardeşime ne kadar şefkatli isem, düşmanıma o kadar cebbarım. Türk milleti Rabb'imin kafirlere karşı kılıcıdır. 1000 sene kardeşim oldun. İslam düşmanı mason uşaklarına uyup, düşmanım olma. Düşmanıma ne yaptığımı, kendileri güç yetiremeyince seni sahneye süren haçlı güruhuna sor. Karar hâlâ ümit kesmediğimiz Kürt milletinindir."

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83