İBRADILAR RÜYA GİBİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İbradılı vatandaşlara unutamayacakları dolu dolu bir gün yaşattı. İbradılı çocuklar ilk kez palyaço, köpük şov ve zıp zıp parkla tanıştı, doyasıya eğlendi. Kuaförü olmayan ilçede kadınlara cilt ve saç bakımı yapıldı. İbradılılar aynı zamanda genel sağlık taramasından geçirildi. 15 Temmuz Şehitleri için helva dağıtılan etkinliklere 7’den 70’e herkes yoğun ilgi gösterdi.

İBRADILAR RÜYA GİBİ BİR GÜN GEÇİRDİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan vizyon projelerle adından söz ettirirken, diğer taraftan da sosyal içerikli hizmetler ile halkın gönlünde taht kuruyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ortak bir projeye imza atarak, Torosların eteğindeki İbradı’ya adeta çıkarma yaptı. 7 den 70’e tüm İbradılar için hazırlanan etkinlik programında vatandaşlar dolu dolu bir gün geçirdi. Etkinlikte 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız içinde helva dağıtıldı. 

banner111
DOLU DOLU HİZMET 

Etkinlikte, çocuklar için zıp zıp parkı, palyaço, köpük şov, genel sağlık taraması ve kadınlar için ise saç ve cilt bakımı İbradılılar tarafından yoğun ilgi gördü. Kuaförü olmayan ilçenin kadınları, ücretsiz olarak aldıkları cilt ve saç bakımından çok memnun kaldı. Kendileri için büyük sürpriz olan kuaför hizmeti, kadınların gönlünde taht kurdu. Çocuklar ise ilk kez zıp zıp parkta oyun oynama fırsatı yakaladı. Sağlık hizmetlerinin de yetersiz olduğu ilçede vatandaşlar genel sağlık taramasından geçirildi. 

KINAYA HAZIRLIK OLDU

İbradı’nın ilk kez böyle bir hizmet gördüğünü vurgulayan 58 yaşındaki emekli İngilizce öğretmeni Berrak Çay, “Gerçekten günlerdir annem ve benim için kuaföre ihtiyacımız vardı. Bizim için büyük sürpriz oldu. Duyar duymaz geldik. Saçımızı kestirdik,  cilt bakımımızı yaptırdık, makyajımızda oldu. Akşam da bir yakınımızın kına gecesi vardı. İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Bizimki de öyle oldu.” dedi.  

SABAHA KADAR UYUYAMADIM

Zıpzıp parkta oynarken mutluluğu gözlerinden okunan 13 yaşındaki Mehmet Bucak ise “Biz İbradılı çocuklar olarak zıp zıp parkı ilk kez görüyoruz. Dün yapılan anonsu duyunca sevinçten sabaha kadar uyuyamadım. Uyanır uyanmaz buraya geldim. Arkadaşlarımla çok güzel bir gün geçirdik. Zıp zıp parkın devamını Menderes Başkanımızdan istiyoruz. Bütün çocuklar faydalanabilsin.” diye konuştu.

MENDERES TÜREL BİR İLKİ YAPTI

Sosyal içerikli bir hizmeti İbradı halkının ilk kez gördüğünü dile getiren 40 yaşındaki Hatice Sekmen, “ Daha önce asfalt, su gibi birçok hizmeti gören ilçemiz ilk kez sosyal içerikli hizmet görüyor.  Kadınlar için saç ve cilt bakımı, genel sağlık taraması, helva dağıtımı ve çocuk oyun parkı, İbradılılar tarafından büyük ilgi gördü. Duyan koşup gelmiş. Yaşlısından çocuğuna kadar bütün vatandaşlar burada. İlçemizin böyle şeylere ihtiyacı vardı.” şeklinde konuştu. 

TÜREL’E TEŞEKKÜR

İbradı’nın mahrumiyet bölgesi olmasından yakınan 22 yaşındaki Zehra İbiş, “Küçük bir ilçe olduğu için maalesef ki her türlü olanağımız olmuyor. Sağlık taramamız yapıldı. Çocuklarımız en güzel şekilde eğlendi. Biz de akşam ki kına için bakım yaptırıyoruz. İbradı halkına bugün verilen hizmete vesile olan herkese ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu.




Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 11:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83