İLK KEZ KONGED'LE

Etkinlik ve faaliyetlerinde daima sıra dışı ve öncü olmayı gaye edinen sivil toplum kuruluşu KONGED, hafta sonu Antalya’da bir ilki daha gerçekleştirdi.

İLK KEZ KONGED'LE

 Antalya’da yaşayıp da, çeşitli nedenlerle henüz denizi görmemiş 6-11 yaş arası 40 öğrenci çocuğu,içerisinde çeşitli yarışma ve eğlence programları barındıran bir etkinlikle Konyaaltı plajında denizle buluşturdu.

banner111
“Mavi Çocuk Karnavalı”

KONGED Muratpaşa İlçe Başkanlığının tertiplediği “Mavi Çocuk” etkinliğinde, çocukların emniyetli bir şekilde ulaşımı konusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi destekledi.
Yeni Hal Beşkonak İlköğretim Okulu öğrencilerine, önceAkvaryum gezisi düzenleyen KONGED, sürüngenler dünyasında deniz sürüngenlerive su canlılarını tanıtı. Karnaval alanında ise Yüz boyama, uçurma vetrambolineğlencesi ile çocukları sevindirdiler. Dalış okulu gezdirilip, denize dalış ile ilgili ekipmanlar hakkında bilgiler verildi.
Akdeniz üniversitesi Güzel sanatlar bölümü ve Ayşe SakUygulamalı Bilimler Yüksekokulu Pazarlama Bölümü öğrencilerinin de katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte açıklama yapan KongedMuratpaşa İlçe Başkanı Süleyman Davut Ertuş, “…şehrimizde fark ettiğimiz böyle imkansızlıkları gidermeye çalışıyoruz, bunula birlikte böyle etkinliklerin yaygınlaşmasını ümit ediyoruz…” şeklinde konuştu.

Mavi Çocuk organizasyonunu üstlenen tüm paydaşlara teşekkür eden KONGED Genel Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu, “…Rol model bir sivil toplum kuruluşu olma yolunda, her alanda etkin ve öncü olmak için başarılı bir şekilde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ekipte görevli arkadaşlarımı tebrik ediyorum…” diyerek, memnuniyetini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83