Kaş Cemre’de asfalt hazırlığı

Kırsaldaki yol seferberliğini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kaş İlçesi’ne bağlı Cemre Mahallesi grup yolunda asfalt hazırlık çalışmalarına başladı.

Kaş Cemre’de  asfalt hazırlığı

 İlkbahar ve yaz mevsimi boyunca Antalya’nın dört bir köşesinde yoğun asfalt çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kış aylarında da boş durmuyor. Ekipler, asfalt mevsiminin sona ermesiyle birlikte, bakım onarım çalışmalarına ağırlık verdi. 2017 sezonunda asfaltlanacak grup yolları şimdiden asfalta hazırlanıyor. 

banner111
YAZ AYLARINDA ASFALTLANACAK 

Bu kapsamda, 2017 asfalt programına alınan Kaş İlçesi Cemre Mahallesi grup yolunda asfalt öncesi hazırlık çalışması başlatıldı. 6 kilometre uzunluğundaki grup yolunda bozulan kısımlar sökülerek onarılırken, yol şarampolleri temizleniyor. Uzun ömürlü olması için filler malzemesi sıkıştırılacak yol, havaların ısınmasıyla asfaltla kaplanacak.
Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Cemre Mahalle Muhtarı Ramazan Topçu ile birlikte hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi. 


Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 13:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83