Komşuya BŞB'den süper tesis

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açıyor.

Komşuya BŞB'den süper tesis

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, engellilerin yaşamını kolaylaştıran hizmetlerini tüm ilçelere yayıyor. Türkiye’nin en büyük engelli rehabilitasyon merkezi ile özel bireyleri topluma kazandıran, Engelli Danışma Merkezleri, Engelsiz Evler, Ulaşılmayan Engelli Kalmasın projeleri ile engellilere her konuda yardımcı olan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki engelli vatandaşları da unutmuyor.

banner111
Gazipaşa’da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açılıyor. Atatürk Caddesi Bakırcılar Çarşısı yanındaki park alanı içerisinde hizmet verecek “Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali” prefabrik binasının montajı yapıldı. Engelli Hizmet Merkezi bünyesinde hizmet vermek üzere bir adet Engelli Ulaşım Aracı da tahsis edildi. Engelli Ulaşım Aracı, Gazipaşa’da ikamet edip bedensel engeli olan, tekerlekli sandalye ya da yardımcı cihaz kullanması nedeniyle toplu taşıma araçlarını kullanamayan vatandaşların ulaşımını sağlayacak.

Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali’nde 1 sosyolog ve 1 temizlik işçisi, Engelli Hizmet Aracı’nda 1 araç şoförü ve 1 araç hostesi olmak üzere toplam 4 kişi görevli olacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 14:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83