Kooperatif Müdürüne yumruklu saldırı

Hastaneye kaldırılan Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü'nün burnu kırıldı

Kooperatif Müdürüne yumruklu saldırı

 Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Salim Aksoy, kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

banner111
Edinilen bilgiye göre, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Salim Aksoy, Kooperatif binası yakınında kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aksoy'un burnunu kırıldığı bildirilirken, polis ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Müdürü Salim Aksoy, yaptığı açıklamada, saldırganı bugüne kadar hiç görmediğini güvenlik kamerası görüntülerinde saldırganın 12.00 ile 15.00 arasında 3 saat boyunca parkta beklediğinin görüldüğünü, bankaya gitmek üzere odadan çıkıp parktan geçtiği sırada aniden saldırdığını, neye uğradığını anlayamadığını, saldırganın kaçarken de kendisini durdurmak isteyenleri yumrukladığını söyledi.
Manavgat Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından sosyal medya üzerinden de bir açıklama yapan Aksoy, “Şahsıma yapılan çirkin darp ve saldırı olayı kamu görevi olarak yaptığım Manavgat Esnaf Kefalet Kooperatifi ortaklarına, Manavgat halkına, kamu düzenine ve birliğimize yapılmıştır. Müdürlüğünü yaptığım kooperatifin karar merci yönetim kuruludur. Kredi icra ve tüm kararlar yönetim kuruluna aittir. Bu sebeple ortaklarımızla şahsımın hiçbir husumeti olamaz. Aramızda dostluk ve kardeşlik duyguları var. Bu olay tamamen dışarıdan yönlendirmedir. Emniyet mensuplarımız tarafından olay ciddi şekilde araştırılmakta. Bizlerde şiddetle takipçisiyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 10:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83