KÜÇÜK ESNAF RAMAZAN DESTEĞİ BEKLİYOR

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köse, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçe halkına seslenerek küçük esnaf için destek istedi.

KÜÇÜK ESNAF RAMAZAN DESTEĞİ BEKLİYOR

 İlçede zincir marketlerin sayısının giderek arttığını belirten Köse, bu nedenle küçük esnafın zor günler yaşadığına değinerek, "Ramazan ayı, mübarek paylaşım ayıdır, kendimize yardım etme ayıdır. Küçük esnaftan alışveriş yaparak o esnafların da iyi bir Ramazan geçirmesine vesile olalım” dedi. 

banner111
"ÖNCE KENDİ ESNAFIMIZ"

Zincir alışveriş merkezlerinde müşteri ile satıcı arasında yaşanan sorunlara oda olarak müdahale etme şansları olmadığının altını çizen Başkan Köse, “Gazipaşa halkının AVM’lerden alışveriş yapmaması gerektiğine inanıyorum. Bir ürün çok ucuzsa mutlaka bir sorunu vardır. Bazen duyuyoruz: 'Zincir markette satılan peynir şöyle çıktı, böyle odu' diye. Şahsım ve odam adına gidip ona müdahale etme şansımız yok ama kendi esnafımızda bezer bir durumda müdahil olabiliriz. Bu tür durumlarda önce sözlü akabinde ise sorunun devamı halinde yasal yollara başvururuz. Ben ilçemde, vergisini, kazancını bu ilçeye harcayan, geçimini de yatırımını da bu ilçeye yapan esnaf dururken zincir marketten alışveriş yapmam. İlçe halkımızın da bu hassasiyette olmasını beklerim" dedi.



Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 13:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83