Menderes Türel Menderes Türel'le buluştu

Referandum çalışmaları kapsamında Yuva Mahallesi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i, ismini alan 33 aylık Menderes Türel karşıladı. Adaşını kucağına alarak seven Başkan Türel, duygusal anlar yaşadı.

Menderes Türel Menderes Türel'le buluştu
Referandum çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes, Antalya’nın ilçelerinde vatandaşlara 16 Nisan’da neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyor. Başkan Türel, Elmalı ilçesinin Yuva Mahallesi'ni ziyaretinde hoş bir sürprizle karşılaştı. Türel’i karşılayanlar arasında kendi ismi verilen 33 aylık Menderes Türel de vardı. Koyu bir Menderes Türel hayranı olan 35 yaşındaki Muhammet Durmuş’un belediye başkanının adını verdiği çocuk Başkan Türel’i şaşırttı. Minik adaşını kucağına alıp seven Başkan Türel, duygusal anlar yaşadı. Türel, baba Muhammet Durmuş’a, “Oğluma iyi bak. Menderes Türel’i görmeye tekrar geleceğim” dedi.

"Onun ismini verdiğim için gurur duyuyorum"

Muhammet Durmuş, Başkan Menderes Türel’i çok sevdiğini ifade ederek, “Menderes Başkanın ilk belediye başkanlığından bu yana Yuva’ya büyük hizmetleri oldu. 2009’dan önce görev sınırında olmamasına rağmen mahallemize yol yapmıştı. Sevgimiz o günlerden bugüne artarak geldi. Kendisi siyaset üstü birisi. Yuvalılar olarak çok seviyoruz. Benim ayrı sevgi ve hayranlığım var. 30 Mart Yerel Seçimleri’nden önce kendisi Yuva’ya gelmişti. Bir oğlum olacağını, izni olursa adını Menderes Türel koymak istediğimi kendisine iletmiştim. Kendisi 'memnuniyetle' demişti. Oğlum 20 Haziran 2014’te doğdu. Adını Menderes Türel verdim. Onun ismini verdiğim için onur duyuyorum. Oğlumu her Menderes Türel diye çağırdıklarında gurur duyuyorum. Oğlum da inşallah Menderes Başkan gibi başarılı, dürüst birisi olur. Bugün de isim babasıyla tanıştı. Çok mutlu oldu” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83