MİNİK ÖĞRENCİLERE TURİZM TAVSİYESİ

Manavgat’ın genç turizmcilerinden Melas Hotels Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Karamancı, Şule-Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

MİNİK ÖĞRENCİLERE TURİZM TAVSİYESİ

 Karamancı, genç meslektaşlarına yaptıkları işi severek yapmaları durumunda hayalini bile kuramayacakları pozisyonlara yükselebileceklerini söyledi.

banner111
Şule-Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Yüksel’in daveti üzerine öğrencilerle bir araya gelerek bilgi ve birikimlerini paylaşan Melas Hotels Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ali Karamancı, bundan böyle her ay öğrencilerle bir araya geleceklerini belirterek, “Bugün Şule-Muzaffer Büyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldik. Bölgemizdeki otellerde staj yapmış ve yapacak olan 10. ve 11 sınıf öğrencilerine turizm endüstrisi, turizmin alt sektörleri ve dünyada ve ülkemizde turizm ile ilgili çalışmalar yapan çatı kuruluşlar hakkında bilgi verdik. Daha sonra öğrencilerin üzerine mesleki eğitim gördüğü turizmin de alt sektörü olan konaklama hizmetleri ve otelcilik üzerine yoğunlaştık. İlerideki meslek hayatlarını kolaylaştırma için otellerde genel işleyiş ve departmanlar hakkında öğrencileri bilgilendirdik. Arkasından öğrencilerin turizm endüstrisinin geleceği ve kariyerlerini nasıl yönlendirmeleri gerektiği hakkındaki sorularını yanıtladık” dedi.
(AK-Y)

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2015, 09:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83