OKULLARA AVRUPA BİRLİĞİ PARKI

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Antalya AB Bilgi Merkezi tarafından, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Antalya ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 3 okula “Avrupa Birliği Parkı” adı altında çocuk oyun parkı yaptırılacağı bildirildi.

OKULLARA AVRUPA BİRLİĞİ PARKI
Parklardan ilki Antalya Muratpaşa İlçesi Ahmet Bileydi İlkokulu’nda törenle hizmete açıldı. 
Törene ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karabacak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Yıldız, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bilal Kavçakar, Ahmet Bileydi İlkokulu Müdürü Ali Sıla ile veliler ve öğrenciler katıldı.
ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, projenin amacının Avrupa Birliği üyeliği çerçevesinde ilkokul öğrencilerinde AB bilincini arttırmak, eğitim kurumlarının standartlarını yükseltmek ve çocukların sağlıklı fiziksel gelişimlerini desteklemek olduğunu belirterek, proje kapsamında Döşemealtı İlçesi Fatma-Yusuf Bilgiç İlkokulu ve Burdur’da “Vali Dr. Süleyman Oğuz İlkokulu’nda yaptırılacak diğer iki parkın Kasım ayı içinde hizmete açılacağını kaydetti.
Mustafa İssi, büyük coşkunun yaşandığı parkın açılışında küçük öğrencilere çanta ve okul malzemeleri de hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83