SUPHİ TÜREL CADDESİ YENİLENİYOR

Göksu Mahallesi'nde bulunan Suphi Türel Caddesi alt yapı, üst yapı ve sıcak asfaltma çalışmalarını ardından kaldırım çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturuluyor.

SUPHİ TÜREL CADDESİ YENİLENİYOR
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gazi Bulvarı ile Toptancı Hal arasındaki 30 metre genişliğinde ve 2 bin 200 metre uzunluğundaki caddenin yağmur suyu drenaj çalışmasını tamamladı. Caddede, 2 bin metre uzunluğunda yağmur suyu drenajı yapıldı. Suphi Türel Caddesi'nde 14 bin 500 ton sıcak asfalt, 13 bin 200 m2 parke taşı kullanılarak cadde üzerinde üç kavşak düzenlemesi gerçekleştirildi. Alt ve üst yapı çalışmaların bitmesinin ardından Göksu Mahallesi de konforlu ve modern görünümlü bir caddeye dönüşen Suphi Türel Caddesi'nin kaldırım çalışmaları devam ediyor.
Başkan Tütüncü döneminde mahalledeki kapalı olan tüm imarlı yollar ulaşıma açılmasıyla ve yeni modern yapılanmanın başlamasıyla şehre yeni bir soluk getiren caddenin kaldırımları bordür uygulamalarla tasarlanıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, babasının isminin yaşatıldığı cadde, alt ve üst yapısıyla , asfaltıyla ve kaldırımlarıyla modern bir görünüme kavuşturuluyor.

BELEDİYE HİZMETLERİ

Başkan Hakan Tütüncü döneminde, mahalledeki kapalı olan tüm imarlı yollar ulaşıma açıldı. Yaklaşık 12 km uzunluğunda yeni yol çalışması yapıldı. Başkan Hakan Tütüncü’nün 1. döneminde mahallede 13 bin 865 metre sathi asfalt, 6 bin 166 metre sıcak asfalt, 2 bin metrekare parke kaldırım ve 5 adet yeni park, açık semt pazarı çalışması gerçekleştirilmişti. Tütüncü, 2. döneminde mahallenin aile sağlığı merkezi talebini de yerine getirmişti.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 14:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83