OLAYLARDA YARALANAN GENCİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Manavgat'ta sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşım sebebiyle tartıştığı kişiler tarafından bıçakla ağır yaralanan Ahmet Demir'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

OLAYLARDA YARALANAN GENCİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Manavgat'ta sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşım sebebiyle tartıştığı kişiler tarafından bıçakla ağır yaralanan Ahmet Demir'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Gencin ailesi, ilçede yaralı gencin hayatını kaybettiğine dair söylentiler dolaştığını duyunca, provokasyona sebep olmaması için çocuklarının hayatta olduğunu ve durumunun iyiye gittiğini açıkladı.

Manavgat ilçesinde salı akşamı, Çolaklı'da HDP'li olduğu iddia edilen grupla sosyal medyada yapılan bir paylaşım sebebiyle çıktığı ileri sürülen kavgada Mehmet Acar hayatını kaybetmiş, iki kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan Fatih Sultan Mehmet Varol'un tedavisi ayakta yapıldıktan sonra taburcu edilirken, diğer yaralı Ahmet Demir kaldırıldığı Side Anadolu Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Lara Anadolu Hastanesine sevk edilmişti. Yoğun bakıma alınan Ahmet Demir aynı gece saat 03.00 sıralarında başarılı bir operasyon geçirmişti. 
Manavgat ilçesinde Ahmet Demir'in hayatını kaybettiği şeklinde duyumların çıkması üzerine Demir'in yakınları, vatandaşların asılsız dedikodulara inanmamalarını, çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikesinin olmadığını açıkladılar.

Bıçaklı saldırının ardından Manavgatlı vatandaşlar, olayın meydana geldiği iş yerini basmış, jandarma ile polisin müdahalesine rağmen iş yerinin yakılması önlenememişti. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişinin ise sorgularının devam ettiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83