'SEVGİYLE TÜM ENGELLERİ AŞABİLİRİZ'

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle Manavgat’ta düzenlediği gecede bir araya gelen engelli bireyler unutulmaz bir gece yaşadı. Türkülerle coşan engelliler, sevginin tüm engelleri aşabileceği mesajını verdi.

'SEVGİYLE TÜM ENGELLERİ AŞABİLİRİZ'

 Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Engelli Şube Müdürü Muzaffer Şahin, Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Manavgat Ortopedik Yürüme Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Gürler, Manavgat Beyaz Lale Engelliler Derneği Başkanı Beyhan Mekteplioğlu ile Manavgat İşitme Engelliler Derneği temsilcileri ile çok sayıda engelli ve ailesi katıldı. 

banner111
DOYASIYA EĞLENCE

Manavgat İstek Koleji’nde gerçekleşen etkinlikte, büyük küçük tüm engelli bireyler doyasıya eğlendi. Manavgat Beyaz Lale Engelliler Derneği Folklor Ekibinin gösterisini izleyen konuklar, Grup Anadolu Akdeniz Müzik Grubu ve Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş konseriyle coştu. Karakuş’un hareketli şarkılarıyla koltuklara sığmayan coşku sahneye taşındı. Engelli bireyler şarkılar söyleyip eğlendi. 

ENGELLER VÜCUTTA DEĞİL YÜREKTEDİR

Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş; “Sevmeye, sevilmeye engel yoktur. Bu anlamlı günde tüm engelli kardeşlerimizle bir araya gelmemize vesile olan başta Başkanımız Menderes Türel’e ve Engelliler Şube Müdürümüz Muzaffer Şahin’e yürekten teşekkür ediyorum. Hepimiz görüyoruz ve biliyoruz ki engeller vücutta değil yürektedir. Bunu bazen unutuyoruz. İnşallah tüm engelleri sevgiyle aşarız’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83