TERÖR MAĞDURLARINA BÜYÜKŞEHİR YARDIMI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşanan terör olaylarında mağdur olan vatandaşlara yardım elini uzattı. Terör örgütünün saldırıları sonucunda evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan yardım TIR’ı yola çıktı.

TERÖR MAĞDURLARINA BÜYÜKŞEHİR YARDIMI

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik beraberlik örneği göstererek, terör olaylarının yaşandığı Şırnak’ın Cizre ilçesine yardım eli uzattı. Cizre’de yaşanan terör olaylarından dolayı evini terk etmek zorunda kalan vatandaşları yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, Cizre Kaymakamlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde yardım TIR’ı hazırladı.

banner111
DUALARLA UĞURLANDI

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından temel gıda, giysi, ayakkabı, mama, çocuk ve hasta bezi gibi acil ihtiyaçlarla doldurulan TIR, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayşe Üstündağ tarafından dualarla Cizre’ye uğurlandı.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Büyükşehir Belediyesi, terör olaylarının ortasında kalan Cizreli çocukları da unutmadı. Her şeyden habersiz olan biteni anlamaya çalışan çocuklar için çeşitli oyuncaklar da gönderildi.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, Cizre için ikinci bir yardım TIR’ının da yola çıkmaya hazır olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 14:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83