Vatan aşkı engel tanımadı

Engelsiz Kafe'de çalışan dört engelli personel bir günlüğüne de olsa vatani görevini yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

Vatan aşkı engel tanımadı
Engelliler Haftası nedeniyle 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda buluşan engelli vatandaşlar, bir günlük eğitimin ardından askerlik yemini etti. Manavgat Belediyesi'nde çalışan Ramazan Toprak, Mustafa Merdun, Harun Topal ve Cemal Çakar sabah saatlerinde başlayan eğitimin ardından yemin ederek bir günlük temsili askerlik görevini yerine getirmiş oldu. Temsili vatani görevini yerine getiren askerler, terhis belgesi ve çeşitli hediyeleri Tugay Komutanı Piyade Albay Tahir Savran'ın elinden aldı. 

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde davullu zurnalı şenlikle karşılanan askerler, kendilerine bu imkanı sağlayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Belediye Başkanı Sözen, her Türk gencinin vatani görevini yerine getirme hakkı olduğunu dile getirdi. Sözen, "Özel dostlarımızın vatan aşkı engel tanımadı. Biz de bu mutluluğa vesile olarak dostlarımızın temsili vatani görevini yerine getirmesinin gururunu hep birlikte yaşadık" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83