YENİ'DEN ZEHİR GİBİ SÖZLER

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mevlüt Yeni, "Cebinde taşıdığı parti kimliği ile gazetecilik kimliklerini sık sık karıştıranlar bize ‘gazetecilik’ dersi veremez" dedi.

YENİ'DEN ZEHİR GİBİ SÖZLER

 Federasyona yönelik eleştiri yapanları 'Tükenmişlik sendromu yaşayan zavallılar' olarak değerlendiren yeni, şu açıklamayı yaptı: "Sosyal medyada oluşturdukları kapalı gruplar üzerinden Akdeniz Gazeteciler Federasyonunun bir siyasetçi tarafından kurulduğu dedikodusunu yayan, kerameti kendinden menkul, tükenmişlik sendromu yaşayan zavallılara bir iki kelam etmek farz oldu. 

banner111
Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Antalya, Burdur, Isparta, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Akdeniz Gazete Sahipleri Derneklerinden oluşan, yakında Mersin ve KKTC’nin de katılımı ile daha da güçlenecek olan bölgenin en güçlü üreten çalışan meslek örgütüdür. AGF 4 yıl önce şahsımın liderliğinde bölge cemiyetleri ile birlikte kurulmuştur. Gücünü ise gerçek gazetecilerden bölgemizin saygın cemiyetlerinden alıyor. Başkanlığını da 2 dönemdir ben deniz Mevlüt Yeni yapmaktadır. Merkezi Antalya’dır, yönetiminde Antalya önemli bir temsil ağırlığına sahiptir. Bu çamurcu zavallılar AGF'nin ölü mü diri mi olduğunu anlamak istiyorlarsa arama motorlarına Akdeniz Gazeteciler Federasyonu yazmaları yeterlidir. Gerçi bu saldırı emrini kimden aldıkları ve hangi amaca hizmet ettiğini biz bildiğimiz için onlara ne desek yine bildiklerini okuyacaklardır. Amacımız onları ikna etmek bilgilendirmek değil az sayıdaki bizim üyesi olmadığımız o kapalı gruptakileri bilgilendirmektir.
AGF çatı örgüt olarak da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlıdır ve kurucusudur, AGF, TGK'da da söz sahibi bir Federasyondur. 
Bakıyorum bazıları böyle bir organizasyon içinde Antalya’nın yerini, önemini görüp gurur duyacakları yerde hasetlerinden çatlıyorlar. Sözlerini, davranışlarını meslektaşları bile kale almayınca da adeta çıldırıyor fırsat buldukça arkamızdan kapalı gruplarında AGF'ye sallıyor kendilerine yakışanı yapıyorlar!!! 
Sonuç itibariyle, cebinde taşıdığı parti kimliği ile gazetecilik kimliklerini sık sık karıştıranlar bize ‘gazetecilik’ dersi veremez. Hayatım boyunca hiçbir partiye üye olmadım, siyaset yapmadım. Tek bildiğim iş gazeteciliktir. 
Antalya Gazeteciler Cemiyeti seçimlerinde Paralel Yapı’nın medyadaki temsilcilerinin AGC’ye sızma gayretlerini görmezden gelenler, aynı masanın etrafında oturmakta aynı listelerde olmaktan sakınca görmeyenler bugün kalkıp, “Falan federasyonu filan siyasetçi kurdurdu....” diyecek kadar alçalabilmektedirler. Hadi oradan. Başka kapıya…"

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 19:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83