AHOB artık Alanya'da

Tüm dünyayı etkileyen yeni tip koronavirüs salgını eğitimi sekteye uğratırken birçok eğitim kurumu öğrencilerinin eksikliğini tamamlayabilmek için alternatif yöntemler aramak zorunda kaldı. Bunların başında ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı tamamen yerli bir yazılım olan Zekasoft AHOB programı geliyor. Alanya'da yapay zeka teknolojisini altyapısını oluşturan ilk eğitim kurumu ise AHOB programını uygulamaya başlayan 7 Bilim Koleji oldu.

AHOB artık Alanya'da



Anla, Hızlan, Odaklan ve Başar kelimelerinin baş harflerinden oluşan yapay zeka destekli AHOB programı Türkiye’de ve dünyada on binlerce öğrencinin imdadına yetişiyor. 28 kürden oluşan program 21 gün sonun da okumayı hızlandırırken odaklanma ve en önemlisi de anlama oranını zirveye taşıyor. AHOB programı 7 Bilim Koleji sayesinde artık Alanya'da.

Geçen yılı eğitimde kayıp yıl olarak değerlendirenlerin başında veliler geliyor. Öğrenciler ise girdikleri sınavlarda sorularının uzunluğundan zamanı yetiştirememekten şikâyetCi. Alanya 7 Bilim Koleji ortaklarından Ahmet Ünal, " Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin her başarısı yarınlarımız için en büyük umut tohumu olduğunun farkında olan bir eğitim kurumuyuz. Bu farkındalıkla yeni nesil eğitim faaliyetleri kapsamında alanında uzman kişilerden aldığımız eğitim danışmanlık hizmetleri ile kurumsal olarak başarı grafiğimizi her geçen artırmaya ve öğrencilerimize aktarmaya devam ediyoruz. Zekasoft kurucularından Genel Müdür Aytaç Temur ve AHOB Proggramı Eğitim Danışmanı  Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Dr. Öğretim Üyesi Davut Karaman’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

banner111

7 Bilim Koleji Koordinatörü Arzu Şerbetçioğlu AHOP programı  eğitimi alan öğrencilerin sınavlarda uzun paragraflı Türkçe ve Matematik sorularının öğrencilerin kabusu olmaktan çıkacağını belirtti. Şerbetçi, "AHOB eğitimini rakipsiz kılan hızlı okuma okuduğunu anlama 120 soru için 135 dakikanın verildiği sınavlarda öğrencilerimizin can simitleri olacak." dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83