Alanya Bahçeşehir'den 'aydınlığa ilk adım'

Bahçeşehir Koleji Alanya ilkokul 1. sınıf öğrencileri, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı içinde hazırladıkları “Aydınlığa İlk Adım” isimli gösterilerini velilerine sundular.

Alanya Bahçeşehir'den 'aydınlığa ilk adım'
Her yıl 1.sınıf velilerine sunulan “Aydınlığa İlk Adım “ gösterisi bu yıl da büyük beğeni topladı. Üç gün üst üste her şube, hem akademik anlamda hem de sosyal anlamda gelişimlerini velilerine kanıtlamış oldular. Her yıl farklı bir temayı vurgulayan gösterİ, bu yıl da FARK ET- FARKINDA OL -FARK YARAT temasını işledi. Öğrenciler okulun ilk günlerinde duydukları heyecandan başlayarak, süreçte yaşadıklarını, her alandaki gelişimlerini şarkı , dans ve dramalarla anlatarak velilerine duygulu anlar yaşattılar. Ayrıca birey olarak farklılıklarını anlatırken Bahçeşehir’in bunu nasıl desteklediğini yeteneklerini ortaya koyarak gösterdiler. Bazı öğrenciler piyano çalarken bazı öğrenciler de jimnastik dalında yeteneklerini ortaya koydular.

Hem Türkçe hem de İngilizce performans olarak sergilenen gösteri de öğrenciler İngilizce’de de çok başarılıydılar. Çift dilli eğitim programı uygulanan Bahçeşehir’de 1.sınıf öğrencileri İngilizce Tiyatro “Pirates vs Mermaids” ile de yabancı dil gelişimlerini gösterdiler. Ayrıca Görsel Sanatlar dersinde hazırlanan “Tiyatrodaki Rollerimiz “ adlı sergi de büyük ilgi topladı. Gösteri sonunda verilen Bahçeşehir Albümü ile sertifika öğrencileri mutlu etmeye yetti.

Gösteri bitiminde ise velilerin gurur ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 12:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83