Alanya Belediyesi eğitimlere devam ediyor

Alanya Belediye personellerine verilen eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Alanya Belediye Başkan Yardımcıları, Müdürler ve Birim Sorumluları; Doç. Dr. Bülent Kılıç tarafından verilen ve iki gün boyunca süren eğitime katıldılar.

Alanya Belediyesi eğitimlere devam ediyor

Alanya Belediye Başkan Yardımcıları, Müdürler ve Birim Sorumluları hafta sonu iki gün boyunca devam eden eğitim programına katıldılar. Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Kılıç tarafından verilen eğitimlere Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı.

İki gün süren eğitimin ilk gününde; “Çalıştığımız kurumun değerleri nelerdir? Değerlerin davranışlarımızla ilişkisi nedir? İç İletişimi Güçlendirmek için bireysel olarak yapabileceklerimiz nelerdir: Dinleme ve Empati becerileri ile ilgili uygulamalı farkındalık çalışmaları, İç iletişimin önündeki engeller: Yaşadığımız uyuşmazlıkları nasıl yönetiyoruz? İş-Hayat bütünlüğünde dayanıklılık geliştirmek için pratik öneriler ve örnek aksiyon planları” gibi konular ele alındı.

banner111

Eğitimin ikinci gününde ise, “Proje-Fikir Geliştirme Kuluçka Çalışması, Katılımcıların inovasyon ve yaratıcılık becerileri ile ilgili farkındalık kazanmaları ve stresi takımla birlikte nasıl yönetecekleri” konularına değinildi.

Hayata geçirilecek ve devam eden projelerin de görüşüldüğü eğitimlerle ilgili Başkan Yücel, “Belediye de görev yapan tüm arkadaşlarımızla eğitimlerimiz sürüyor. Çok değerli Doç. Dr. Bülent Kılıç hocamızla birlikte Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz ve Birim Sorumlularımız ile birlikte bir eğitim programı gerçekleştirdik. Aynı zamanda belediye çalışmalarımızı, devam eden ve hayata geçireceğimiz projeleri de masaya yatırdığımız yoğun bir program gerçekleştirdik. Eğitim oldukça verimli geçti. Sayın Doç. Dr. Bülent Kılıç’a bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83