Alanya'da 72 bin öğrenci dersbaşı yapacak

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı, 19 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle başlayacak.

Alanya'da 72 bin öğrenci dersbaşı yapacak

 İLK ETKİNLİK ANIT ÖNÜNDE

banner111
2016-2017 Eğitim Öğretim yılı, 19 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek olan çeşitli etkinliklerle başlayacak.
Alanya Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen, Eğitim Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası kutlama programı, saat 09.30 da Atatürk Anıtı önünde düzenlenecek olan törenle başlayacak. Törende, Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından saygı duruşu yapılacak. İstiklal Marşının okunması ve göndere bayrak çekilmesi ile Atatürk Anıtı önündeki tören sona erecek.

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PROGRAMI PARLAYÜKSEL İLKOKULUNDA

Eğitim Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı daha sonra Parlayüksel İlkokulu – Ayşe Melahat Erkin İlkokulunda yapılacak olan çeşitli etkinlikler ile devam edecek. Etkinlikler çerçevesinde, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak. Öğrencilerin sunacağı halkoyunları gösterisinin ardından şiirler okunacak. İlk ders zilinin çalması ve dersin başlamasıyla öğrenciler öğretmenleri ile buluşacak.

72 BİN ÖĞRENCİ, 5 BİN ÖĞRETMEN

Bu yıl Alanya'da resmi ve özel olmak üzere 310 kurumda, 57 bin örgün eğitimde, 15 bin 867 yaygın eğitimde yer alanlar olmak üzere toplam 72 bin öğrenci ders başı yapacak. Yaklaşık 5 bin eğitim camiası çalışanları da öğrencilerle ders başı yapacak. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2016, 09:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83