Alanya'da E-Twinning projelerine yenisi eklendi

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, iki yabancı ortağıyla beraber "eco-friendly school" adlı e-twinning projesini başarıyla tamamlamıştır.

Alanya'da E-Twinning projelerine yenisi eklendi

Alanya İlçe Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'İklim krizi, karbon ayak izi, geri dönüşüm, bilinçli tüketim ve üretim temaları çerçevesinde yürütülen projede farkındalık oluşturmak ve  yapılması gerekenleri vurgulamak için öncelikle karbon ayak izi ölçümü yapılarak başlanmıştır. Anket sonuçları ve bilgilendirme için tüm okula bir sunum yapılmış ve bilinçlenme hareketi başlamıştır. Geri dönüşüm tesisi ziyaret edilmiş, dünyaca ünlü Kleopatra sahiline çevre ile ilgili sloganlar ve afişlerle gidilerek temizlik yapıldıktan sonra mini bir konser ile seslerini duyurmuşlardır.

banner111

Proje boyunca gerek okul panolarında gerekse evlerinde etkinliklere devam ederek yaygınlaştırmayı sağlamışlardır. Süreç boyunca yaptıkları her faaliyeti instagram, facebook ve blog hesaplarından paylaşarak seslerini başarıyla duyurmuşlardır. Farkındalıkları ve bu anlamlı projeleri için okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.'

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2022, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83