Alanya'da emekli olan 41 öğretmene şeref belgeli uğurlama

Alanya'da emekli olan 41 öğretmene şeref belgeli uğurlama
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan törenle emekliye ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Şube Müdürleri tarafından takdim edildi.

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan törenle emekliye ayrılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Şube Müdürleri tarafından takdim edildi.Parlayüksel İlkokulu'ndan emekli olan öğretmen Hayat Uysal, emekli öğretmenler adına konuşmasını yaparak, İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne yeni görevinde başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz,  ''Öğretmenlik mesleği sabır, emek ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerinden biridir. Geleceğin teminatı çocuklarımızı yarına hazırlayan ve onların yetişmesinde fedakârca çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktır. Sizlere meslek hayatınız boyunca eğitim ve öğretime yaptınığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyor; ailenizle beraber sağlıklı, mutlu bir hayat diliyoruz'' dedi. Ardından törene katılan öğretmenlere Hizmet Şeref Belgeleri takdim edildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2020, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83