Alanya'ya Türkiye birinciliği kazandırdı

Bu sene sadece 9. Sınıfa öğrenci alan Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni açılmış olmasına rağmen her türlü sosyal, sportif, bilimsel, kültürel (Futsal, satranç, kros, Kuran-ı Kerim, Ezan Okuma yarışması vd.) aktivite ve yarışmalara katılarak ve gelecek vaad eden çalışmalar yapmakta.

Alanya'ya Türkiye birinciliği kazandırdı

 Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Havle Gül Güneş, Mirasımız Derneği`nin düzenlemiş olduğu, Eğitim Bir Sen, Genç Memur Sen ve Genç Önder`in de destek verdiği “Satır Aralarında Mescid-i Aksa” adlı mektup yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

banner111
Okul Müdürü Süleyman Dalcı, “Havle Gül, hem okulumuzun hem de Alanya`mızın gururu oldu. Öğrencilerimizi her alanda yetiştirmeye devam ediyoruz. Ama böylesi bir başarının “Kudüs” konulu bir yarışmada gösterilmiş olması bizim çok daha anlamlı.” dedi.

Mektup yarışmasının sonuçları www.mirasimiz.org.tr adresinden duyurulurken, dereceye giren öğrencilere Kudüs ziyaretinin yanı sıra para ödülü verilecek. Dernekten yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da düzenlenecek olan bir programla ödüller kazanan öğrencilere takdim edilecek ve okulların tatile girmesinin ardından da Kudüs ziyareti gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 12:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83