Alanya polisinden miniklere jest

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri özel öğrencilere polis kıyafeti giydirdiler.

Alanya polisinden miniklere jest
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği 10 - 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftasında özel çocukların ve ailelerinin yanlarında olmak ve onlara destek olmak amacıyla Sakine Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Eğitim Okulu'nun öğrencilerinden 11 özel çocuğa polis kıyafetleri giydirdi. Çocukları öğretmenleri, veli ve arkadaşlarıyla birlikte Mcdonalds'a götürüp birlikte öğle yemeği yediler. Daha sonra özel çocukları Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde ekip otolarına bindirdiler, minikler polis abla ve ağabeyleriyle güzel vakit geçirdiler. 

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nden yapılan açıklamada, "Onların gözlerindeki pırıltı ve sevinçleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Yaptığımız bu güzel etkinliğe desteklerini esirgemeyen başta değerli okul Müdürümüz Ebru Bezci hanımefendiye ve değerli öğretmenlerine teşekkür ederiz. Ayrıca yaptığımız etkilikte bize destek olan Mcdonalds'a ve personeline teşekkür ederiz." denildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2017, 14:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83