ALKÜ'den kongre çıkarması

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Genetik ve Biyomühendislik Bölümü 6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresine 8 bildiriyle katılıyor.

ALKÜ'den kongre çıkarması
Yükseköğretim (YÖK) Merkezinde Mart 2016 yılında YÖK Başkanı Prof. Dr. M. Yekta Saraç ve ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nın yanı sıra 8 üniversitenin Rektörlerinin katıldığı toplantı sonucunda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine “Sağlık ve Moleküler - Hücresel Mühendislik” alanında ihtisaslaşma alanı belirlendi. Bu kapsamda Rafet Kayış Mühendislik Fakültesinde açılan Genetik ve Biyomühendislik Bölümü hızla gelişmeye devam ediyor.

Kadro çalışmalarını hızla devam eden ve 2018 yılında yüzde yüz İngilizce eğitim olarak ilk öğrencilerini almayı planlayan ALKÜ Genetik ve Biyomühendislik Bölümü, 5-7 Ekim 2017 tarihinde Adana’da yapılacak olan “6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresine” 8 bildiriyle katılıyor. Genetik ve Biyomühendislik Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aslı Giray Kurt’un yanı sıra kongreye 11 araştırma görevlisi katılacak.

Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aslı Giray Kurt, kongreye katılmalarına destek veren ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Güneş’ e teşekkür etti.

6. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi’nde yapılacak bildirilerin konu başlıklarına muhendislik.alanya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83