ALKÜ öğrencileri istihdam ediliyor

ALKÜ bu yıl ikincisini düzenlediği 2. İstihdam ve Kariyer Günleri şimdiden meyvesini vermeye başladı.

ALKÜ öğrencileri istihdam ediliyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’nde stant açarak öğrencilerden CV toplayan ATU Duty Free firması öğrencilerle bir araya gelerek sivil havacılık ve sektör hakkında sohbet ettiler. Sivil havacılık üzerine bilgilerin öğrenciler ile paylaşıldığı etkinlik ALKÜ İşletme Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen programa, ATU Operasyon Müdürü Hakan Yıldırım, çok sayıda öğrenci katıldı. Öte yandan ATU Duty Free firması 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’nde kendilerine CV bırakan öğrenciler için ALKÜ Eğitim Fakültesi’nde bir sınav gerçekleştirdi. Sınavdan başarılı olan öğrenciler ise istihdam edilerek, ATU ailesinin bir üyesi olacak.

banner111
“HAVAALANI YAŞAM ALANI”

ATU Operasyon Müdürü Hakan Yıldırım, üniversite öğrencileriyle Sivil Havacılığın son yıllarda Türkiye’de ve dünyada geldiği noktalar hakkında bir bilgilendirme yaptı. Yıldırım, Sivil Havacılık sektörünün turizmden daha hızlı büyüyen bir sektör olduğunu belirtti. İnsanların alışveriş yapmayı çok sevdiğini söyleyen ATU Operasyon Müdürü Hakan Yıldırım, “İnsanlar artık havalimanlarına ulaşım amaçlı bakmıyor. İnsanlar artık havalimanlarını birer yaşam alanı olarak da görüyor. ATU Duty Free sayesinde de insanlar her türlü ürünü de havalimanlarında kolaylıkla bulabiliyorlar”diye konuştu.

‘SİVİL HAVACILIK TURİZMDEN HIZLI BÜYÜYOR’

Sivil Havacılık sektörünün turizmden daha hızlı büyüyen bir sektör olduğuna değinen Yıldırım, sektör içerisinde Duty Free alışveriş mağazaları hakkında da bir bilgilendirme yaparak: “ATU olarak Duty Free mağazaları olarak sekiz ülkede 21 havalimanında 120 aktif mağazamız bulunuyor. Bizim işlettiğimiz mağazalarda ise 50 binden fazla çeşitli ürünleri müşterilerimize ulaştırıyoruz. Şirketimiz şimdiye kadar 10 uluslararası kurumsal ödül almakla birlikte yine birçok alanda ödüller almayı da başarmıştır. 365 gün 7/24 çalışan mağazalarımızda birçok ürün yelpazesi bulunuyor” dedi.

“O BÖLGE İNSANINA İSTİHDAM DA SAĞLIYORUZ”

Müşteri memnuniyetinin önemine de değinen ATU Operasyon Müdürü Hakan Yıldırım; “Mükemmel hizmet bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Biz şirket olarak her dilden her milletten insanlarla çalışıyoruz. Şirketimiz nerede iş yapıyorsa o bölgenin vatandaşlarına iş imkânı sağlıyor. Bu yüzden yerel ve kaliteli bir iş yapmak en büyük amaçlarımızdandır” dedi.

Programa gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı öğrencilere teşekkür eden Yıldırım, onlara ileride edinecekleri kariyerlerinde başarılar diledi.

Bilgilendirmelerin ardından yapılan soru cevap bölümüyle program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2017, 13:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83