ALKÜ Rektörlüğü ile Aydın Kurs Alanya arasında protokol imzalandı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü ile Aydın Kurs Alanya arasında protokol imzalandı.

ALKÜ Rektörlüğü ile Aydın Kurs Alanya arasında protokol imzalandı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü ile Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Kuruluşu Aydın Kurs ile indirim protokolü imzalandı. Protokol, ALKÜ’de aktif olarak göreve devam eden personel ile emekli personelin eş ve çocukları protokol kapsamında belirlenen eğitim indiriminden faydalanmayı kapsıyor. Yapılan protokol gereği, ALKÜ’lü personel ile emekli personelin birinci derece yakınları okul destek kursları ve yabancı dil kurslarından yüzde 25 indirimli yararlanacak.

Protokolün imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, ALKÜ ailesinin temsilcilerine yönelik yapılan anlaşmadan memnuniyet duyduğunu söyledi. Rektör Kalan, “Aydın Kurs temsilcileri ile yaptığımız indirim anlaşması herkese hayırlı olsun. Şehrimizin gelişimine, insanına katkı sunacak tüm kurumlarımızla yapacağımız bu tür protokolleri önemsiyoruz. Aydın Kurs Alanya Yetkilisi Sayın Fatma Sümeyra Çelik hanımefendiye teşekkür ederim.” dedi.

banner111

Aydın Kurs Alanya Yetkilisi Fatma Sümeyra Çelik de ALKÜ ile iş birliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Ekrem Kalan’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2022, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83