ALKÜ ÜNLÜ DOĞA PROGRAMCISINI AĞIRLIYOR

Doğa ile iç içe yaşamın önemli sunucularından biri olan TRT Haber Doğadaki İnsan programının sunucu Serdar Kılıç ALKÜ’lü öğrencilerle buluşuyor.

ALKÜ ÜNLÜ DOĞA PROGRAMCISINI AĞIRLIYOR

Doğadaki hayatı ekranlara taşıyan önemli sunuculardan biri olan ve bizlere doğadaki birçok gerçeği gösteren TRT Haber kanalındaki "Doğadaki İnsan" programını hazırlayan ve sunan Serdar Kılıç, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne (ALKÜ) geliyor. Yaptığı doğa programlarıyla ekranların sevilen yüzü haline gelen Serdar Kılıç, Sky Türk kanalında İçimdeki Doğa isimli bir belgesel dizisi yapmıştır.  İçimdeki Doğa adlı belgeselle ekranlarda kısa sürede bir başarı grafiği yakalayan Kılıç, daha sonra NTV Kanalında Doğada Tek Başına programının sunuculuğunu yapıp insanın doğada neler yapacağını göstermiştir. Yaptığı programında birçok eğitici bilgilere de yer vermiştir. Şu an ise TRT Haber televizyon kanalında Doğadaki İnsan programını yaparak topluma doğada yaşayan insanların üstünlüklerini ve şehir hayatının olumsuzluklarını anlatmaktadır. Akademisyen bir kimliğe de sahip olan Kılıç, Haliç ve Marmara Üniversitesi gibi öğretim kurumlarında öğretim görevlisi olmuştur. Bu üniversitelerde Liderlik ve Grup Dinamikleri, Rekreasyon Yönetimi ve Doğa Sporları gibi dersler vermiştir. Halen doğa, macera ve gençlik kampları adında insanları doğaya yönlendirme ve kişisel özgüven gelişim adına hizmet veren yerleşik bir kampı vardır. Aynı zamanda şirketler arası basketbol ligi olan 'Business League' organizasyonunun kurucusudur.

banner111
Sayın Kılıç 4 Nisan Pazartesi 13:30'da Üniversitemiz İşletme Fakültesi konferans salonunda öğrenci ve personelimiz ile birlikte olacak. 



Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 11:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83