BAHÇEŞEHİR ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLAYACAK

Bahçeşehir Alanya Ailesi kaliteli ve zengin içerikli etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. 07 Nisan Perşembe günü saat 13.00-16.00 arasında Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşecek seminerde konuşmacı olarak Türkiye çapında ünlü isimler Sayın Pınar Kaftancıoğlu ve Onkolog Sayın Yavuz Dizdar ağırlanacak.

BAHÇEŞEHİR ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLAYACAK

 Özel Bahçeşehir Alanya Okulları ve Özel Bahçeşehir Alanya Okul Aile Birliği üyelerinin iş birliğinde düzenlenen organizasyon, ALTSO salonunda katılımcıları ile buluşacak. Türkiye çapında birçok seminerde değerli birikimlerini paylaşan misafirler uzun bir çalışma sürecinin ardından Bahçeşehir Ailesinin aracılığı ile Alanya halkıyla buluşacak. 

banner111
Sayın Dr.Yavuz Dizdar İstanbul Tıp Fakültesi'ndeki eğitiminin ardından Farmakoloji Anabilim Dalı'nda ilaç bilimi üzerine uzmanlık eğitimi aldı. Eğitimine Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı'nda kanser üzerine uzmanlık bölümünüde ekledi. Bu eğitimlerin yanı sıra İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nde kanser biyolojisi ve immünolojisi doktorası unvanını aldı. Halen aynı enstitüde radyasyon onkolojisi uzmanı olarak görev almaktadır. Toplumun gıda ve beslenme konusunda bilinçlenmesi için uğraşları ile Türkiye’de çalışmalarıyla örnek oldu. Bireysel çalışmalarının amacını "hakkaniyetli, bağımsız ve sürdürülebilir yaşam" başlığıyla özetleyen Yavuz Dizdar, beslenme, sağlıklı yaşam, kanser ve gıdanın endüstriyelleşmesi hakkında değerli bilgilerini Alanya halkıyla paylaşmak üzere, Özel Bahçeşehir Alanya Okullarının davetlisi olarak  geliyor. 

Sayın Pınar Kaftancıoğlu gıda olarak tükettiklerimize yönelik bilinçlendirme çalışmalarını etkili biçimde yaygınlaştıran örnek bir isim.  Ülkemizde duyarlılığı, cesareti ve çalışkanlığıyla öne çıkan ve umut ışığı olan Pınar Kaftancıoğlu, 2015 Yılının Kadın Girişimcisi ödülünü aldı. Doğal köy ürünlerinin "organik" yaftasıyla pazarlanmasına gerek duymadan yararlanıcılarıyla buluşturulabileceğini kanıtladı. Doğal yerel tohumların temiz ve bereketli topraklarda yetişerek, yerel halkın emeğiyle insanlara sunulmasının bir lüks olmadığını hatırlatan Pınar Kaftancıoğlu, 2006 yılından beri Nazilli'deki İpek Hanım Çiftliği'nde doğal tarım yapıyor. Pınar Kaftancıoğlu 1997'de İstanbul'dan ayrılış hikâyesini ve kurduğu çiftliğini, doğal ve sağlıklı gıdalar hakkında bilgilerini paylaşmak üzere Alanya’ya geliyor. 


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83