ŞEHİDİMİZİN MEVLİDİNE HALKIMIZDAN YOĞUN İLGİ

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlarda şehit düşen Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin mevlid programına Alanya halkının yoğun ilgisi vardı.

ŞEHİDİMİZİN MEVLİDİNE HALKIMIZDAN YOĞUN İLGİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Her zaman şehidimizin ailesinin yanındayız ve acılarını paylaşmaya çalışıyoruz. Bizler şehidimizin ailesi için üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. Aziz şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimiz için okunan mevlid ve duaların kabul edilmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

banner111

Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin acılı ailesi, şehidimiz için düzenlenen cenaze töreni, taziye, mevlid ve benzeri işlemler için Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e ve tüm emeği geçen Kamu Kurum ve Kuruluşlarının idarecilerin ve yerel yönetimler ile birlikte tüm Alanya halkına ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.

Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin mevlid programına, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Alanya Ticaret ve Sanyi Odası ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, oda başkanları ve çok sayıda vatandaşın yanı sıra Alanya Polisleri ve Antalya’dan Özel Haraket Polisleri katıldı. Yemekte şehit polis memuru için dualar edildi.


Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83