ALTSO: ÇAVUŞOĞLU’NA MİNNETTARIZ

ALTSO Başkan Yardımcısı Serdar Uygun, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi bünyesinde açılacak olan 4 yeni fakültenin Alanya’mıza hayırlı olması temennisinde bulunurken, emeği geçen başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım ve bakanlar kurulu üyelerine teşekkür etti.

ALTSO: ÇAVUŞOĞLU’NA MİNNETTARIZ

 Kararının bugün Resmi Gazete’de yayımlandığını ve belirten Uygun, ekonomik hareketliliği 12 aya yayabilmek adına yaşanan bu gelişmenin çok sevindirici olduğunu ifade etti.

banner111
Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Turizm Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi kararlarının Bakanlar Kurulu’ndan geçtiğini ifade eden Uygun, “Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan karar Alanya’mıza hayırlı uğurlu olsun. Alanya’mız için büyük emekler veren Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na minnettarız. Kendisi her zaman Alanya’mız için elini taşın altına koyuyor. Sayın bakanımız sayesinde Alanya’mız hızla üniversite şehrine dönüşüyor. Bunun ekonomiye ciddi biçimde olumlu yansımaları var. Biz de oda olarak eğitim konusunda üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz. ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu’nda da artık son aşamaya geldik. Bu okulu yaparken de sayın bakanımızdan büyük destek almıştık  ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83